Palvelut

Pysäköintialueet & pysäköintitalot

Teemme perusturvallisuutta parantavat ja pysäköintiä helpottavat ajoratamerkinnät kuten parkkiruudut, suojatiet, ajosuuntanuolet, väistämisviivat ja muut liikennettä sujuvoittavat merkinnät joko maalilla tai kestomerkintämassalla. Ajoratamerkintöjen kunnosta huolehtiminen on yksi osa asianmukaista kiinteistöhuoltoa. Selkeät ja näkyvät ajorata- ja pysäköintimerkinnät antavat hyvän ensivaikutelman kiinteistössä asioiville ja lisää turvallisuutta. Töissämme käytämme ajantasaista ja oikein kalibroitua kalustoa sekä pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltuja materiaaleja, jotka yhdessä takaavat laadukkaan ja pitkään kestävän työnjäljen.

Erikoismerkinnät & Decomark:

Erikoismerkinnät kuten pysäköintikieltoalueet, Inva/LE ja sähköautojen latauspaikat ovat yleensä vapaamuotoisemmin toteutettavia merkintöjä, mutta pyrimme käyttämään parhaiksi todettuja ja eniten käytettyjä merkintätapoja, jotka sopivat eri kiinteistötyyleille. Sähköautojen latauspisteiden sekä Inva/LE-paikkojen värimaalaus elävöittää pihaa ja helpottaa niitten löytämistä isolta pysäköintialueelta. Pysäköintikielto ja turva-alueet ovat tärkeitä muun muassa tehtaitten piha-alueilla, mutta myös esim. pienempien kauppojen tai toimistokohteiden pihoilla.

Logistiikka & tuotantolaitosten lattiamerkinnät:

Teemme kestävät ja laadukkaat lattia- ja opastemerkinnät takuutyönä erikokoisiin terminaaleihin ja laitoksiin, aina pienistä autokorjaamoista isoihin logistiikkahalleihin. Käyttämiemme maalien ja epoksien ominaisuudet mm. alhaiset VOC-arvot mahdollistivat käytön myös elintarviketehtaisiin, varastoihin ja kylmätiloihin. Näkyvät merkinnät ovat oleellinen osa työturvallisuutta sekä ylläpitämään tavaroiden järjestystä ja voi parhaimmillaan välttää isojakin tapaturmia. Pitkän kokemuksemme ansiosta, työt ovat sovitettavissa ja tehtävissä aiheuttamatta häiriötä tuotannolle. Terminaalien pihoille myös mm. lastauslaitureitten peruutusviivat sekä henkilökunnan käyttämien kävelyväylien merkkaaminen ulos sujuvoittaa liikennettä ja lisää turvallisuutta. Tarvittaessa autamme asiakkaita myös suunnittelemaan merkintöjä, mikäli layout puuttuu.